MasaLım OLur Musun? |
01-16-2009 | #1 |
pesimistt
|
MasaLım OLur Musun?Masalımı yazmalıyım Henüz , hayatım masal olmadan Kaf dağı akşamlarının Rengiyle yazsın mürekkebim Erguvan Süzülsün isterse yaşlar pınarlarımdan Ne gam Satırlarıma sisler çöksün sen kokulu Yaylaların sessizliği , noktalarım Kayaların sertliği , virgüllerim Zirvelerin bulutları , ellerim olsun Ah ! Neler olur o zaman Ben , durmadan masalıma gözlerini çizerim Ağlarsan, akşamların yoksul saatlerinde Yaşlarını tenimle silerim İstersen, senin adını koyarım Ya da belki seni Kahramanı olursun masalımın Her yudumunda Her sayfada Her satırda sen Gelip seni okurum karlı akşamlarda Kardelenlerimiz açar , kış soluklu Çılgın yankılara uzanırız , yamaçların eşliğinde Yüreğime değer nefesin irkilirim Bir senlik de kalsa zamanlarım Bilsem ki , Tek bir an, değecek eline saçlarım Tüm geçmişi veririm Zigana'yı alırım avuçlarıma Harran'ı omuzlarıma Şahmaran haşmetiyle peşine düşerim gölgelerinin Ne sen , artık bu evrende , ebediyyen yok olursun Ne de ben Sevgilim bak Toros'lara yer ayırttım , gel nolursun Geceleri yıldız ekeriz birlikte , ayazlara Ve belki , sen Bir Toros gecesi balosunda , kavalyem olursun Ben , ellerinde uyurum senin , mahzun Çok , yorgunum Üstelik biliyorum Sen de yorgunsun Bir çiçek buluruz uçurumlarda Adını hayal koyarız onun Ölümsüzlüğü bulaştırır belki , bize hayal O zaman canım o zaman sen , benim Masalım olur musun ? Masalım olur musun ?