Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karınca, tala, yağı, yumurtası

Karınca Yumurtası Yağı - Tala Nedir ?

Eski 12-16-2008   #1
Şengül Şirin

Karınca Yumurtası Yağı - Tala Nedir ?

Tala Karınca Yumurtası Yağı, ortadoğudan dünyaya yayılan geçmişten beri kullanılan acısız , iğnesiz istenmeyen tüylere etkili bir çözüm ürünüdür
Talanın kullanım şekli :
Vücudumuzdaki tüylü bölgeyi herhangi bir yöntemle tüylerinizden arındırdıktan sonra karınca yumurtası yağını tüylerden temizlenen bölgeye elinizle masaj yaparak sürün Bu işlemi 4-5 kere geceleri yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark göreceksiniz İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam ediniz 4-6 seans( 4-6 ay ) sonrasında tüylerinizden tamamen kurtulmuş olacaksınız
Günümüzde kadınlarının epilasyon ve diğer tüy dökme yöntemlerini tercih etmeleri yanında halen eski kültürlere alışkın olan insanlar tamamen doğal bir ilaç olan karınca yumurtası yağını tüy dökmede en etkili ve en kalıcı yöntem olarak kabul etmektedirler

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Karınca Yumurtası Yağı - Tala Nedir ?

Eski 01-16-2009   #2
delishhhh

ya ben talayı kullanıyorum ama hiç bi değişiklik görmedim henüz 2 ay oldu başlayalı ve aynı tariflerdeki gibi kullandım yalnız hiç bi fark olmadı hala aynıyım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-16-2009   #3
Şengül Şirin

piyasa da sahteleri satılıyormuşBelki ondandır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com