Anne Hakkı Ödenmez |
11-01-2008 | #1 |
evrem88
|
Anne Hakkı Ödenmeziste bende geldim su yalan dünyaya annegözümü actigimda ilk seni gördüm ilk senin kokunu hissettim ve ilk senin kollarinda kimsede bulamadigim huzuru buldum anneo sicacik gülüsünü benden hic esirgemedinyürümeyi,gülmeyi hatta konusmayi sen bana ögrettinhatirlarmisin ilk "anne" diyisimde sevincinden gözlerinden yaslarin aktigini?ben daha cok iyi hatirliyorum,biliyorum ozamanlari daha cocuktum ama yinede annem oldugun icin o gözlerindeki mutlulugu asla unutamamagladigimda sen benim yanimdaydin,geceleri ise hic uyumaz basimda bekler sacimi oksardin anneokula sirf yalniz gitmeyim diye sen benim ellerimden tutar okula götürüdün sonra yanagima sicacik bir öpücük kondururdunben gelene kadar pencerenin önünden ise hic ayrilmazdinyavas yavas büyümege basladigimda daha cok endise ederdinbana kizdiysan bile oda sirf beni sevdigindendi iste ben onu anlamadim annebenim iyiligimi istedigini ise gec anladimsuan yanimda olsan,esgisi gibi oksasan bagirip cagirsan ben yine mutlu olurum anne bana haytin iyiligini ögrettin,kötülügünü ise sen gittikten sonra fark ettimbiliyormusun benden cok uzaktasin yanimda olmasan bile inan senin yüregini o anne sicakligini halen hissediyorumkokun ise burnumda tütüyoryolda yürürken nezaman anne cocuk görürsem,kor ates gibi yanar su yarali yüregim ve aklima sen gelirsin,hani ben düstügümde hemen beni kollarina alir bagrina basardin ya?sonra basimi oksarken orada senin sicakligini hissederdimsimdi ise düstügümde ne beni kolllarina alan var nede beni bagrina basip sacimi oksayan annesu yalan dünyada beni yalniz biraktin ben simdi ne yaparim annem?kimin yaninda huzur nese bulurum?senin yerin asla dolmazkihergece allaha dua ediyorum,rüyama gir diyesen yukarda mutlusn ya ben burda?senin hasretinle bogusuyoruzm,hasretin yakiyor su canimi anne,biliyorum beni herzaman korudugunu ama yinede,seni öyle özlüyorumki icin icin agliyorumsenden son istegim ise,bana hakkini helal et ve inan anne sunu gecte olsa anladimki hakkin asla ama asla ödenmez -------------------------------anneme----seni çok özledim----------------------------{mp} |
Cevap : Anne Hakkı Ödenmez |
11-02-2008 | #2 |
bonsoir
|
Cevap : Anne Hakkı ÖdenmezAna gibi yar,bağdat gibi diyar olmazmışAnnenizle geçirdiiniz dakikaların kıymetini bilin:43:43 |
Cevap : Anne Hakkı Ödenmez |
11-04-2008 | #3 |
evrem88
|
Cevap : Anne Hakkı Ödenmezgeçiremediğim zamanlarda o kıymeti anladım malesef |
|