Erkekler Aldatıldığını Çabuk Anlıyor |
11-01-2008 | #1 |
|
Erkekler Aldatıldığını Çabuk AnlıyorErkekler kadınlara kıyasla sadakatsizliği daha çabuk farkediyorlar ama aynı zamanda da eşlerinden, sadık oldukları zaman bile şüphe duyabiliyorlar LONDRA - Erkeklerin sadakatsizliği farketmekte daha başarılı oldukları belirlendi Bilim adamları, araştırma kapsamında 203 heteroseksüel çifte, ilişkileri üzerine sorular yöneltmiş Erkeklerin yüzde 94’ü eşinin kendisini aldattığını farkettiğini söylerken, bu oran kadınlarda yüzde 80’de kalıyor Human Nature dergisinde yayımlanan araştırmanın sonucuna göre, erkekler kadınlara kıyasla sadakatsizliği daha çabuk farkediyorlar ama aynı zamanda da eşlerinden, sadık oldukları zaman bile şüphe duyabiliyorlarBBC |
Cevap : Erkekler Aldatıldığını Çabuk Anlıyor |
11-01-2008 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Erkekler Aldatıldığını Çabuk AnlıyorAslında ben bu durumu bayanların duygularını daha fazla dışarı yansıtmasına bağlıyorum Bu nedenle erkekler bu durumu daha kolay farkedebiliyorlar Ancak araştırmanın diğer bir sonucu olan erkeklerin daha şüpheci olduğu da kısmen araştırmaya çok yönten bakılması gerektiği izlemini veriyor Sonuç olarak araştırmanın cinslerin farketme kabiliyeti kadar, duygularını dışa yansıtma oranını da değerlendikten sonra daha kesin bir sonuç ortaya çıkalabileceğini düşünüyorum Konusuyla ilginç bir araştırma olmuş Paylaşımınız için teşekkürler Sevgili Sudenaz |
Cevap : Erkekler Aldatıldığını Çabuk Anlıyor |
11-01-2008 | #3 |
|
Cevap : Erkekler Aldatıldığını Çabuk Anlıyorbu güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim haklısınız sevgili KAPLAN bey |
|