Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Komik Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baslattiniz

Ama Once Siz Baslattiniz

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ama Once Siz Baslattiniz

Adamın biri gazetede gördüğü seçkin bir şirketin iş ilanına başvurur ve kısa bir süre sonra da görüşmeye çağırılır Görüşme olumlu geçer ve prensipte anlaşıldıktan sonra çalışma koşullarına gelindiğinde müstakbel patronuyla aralarındaki konuşma şöyle gelişir:

Adam: Beyefendi bilmeniz gereken bir mevzu var ki, ben 5 bin dolardan aşağı bir ücretle çalışmam

Patron: aman efendim dert ettiğiniz şeye bakın biz zaten 7500 dolardan aşağı maaş vermiyoruz kimseye

A: Harika! ancak bir mevzu daha var ki bana tahsis edeceğiniz araba iyi bir araba olmalı üstelik son model zira başka türlü çalışamam

P: hah hah haa hiç merak etmeyin biz zaten bütün çalışanlarımıza jip veriyoruz üstelik chrysler

Adam gittikçe hem sevinmeye hem de endişelenmeye başlar, ama böyle bir fırsatta ele geçmez deyip devam eder konuşmasını sürdürmeye

A: peki yalnız çalıştığım ortam stresli olursa ben verimli olamam Bu nedenle sadece benim için çalışacak bir hizmetli ve bir de özel asistan

ile yardımcı istiyorum

Müstakbel patron aynı rahatlıkla cvp verir: bu konuyu da düşünmeyin efendim zaten şirketimizin bir reviri bu revirde istihdam edilmiş her bir çalışan için özel hizmet verecek masözlerimiz var

Adam artık iyice afallamıştır ve dayanamayıp sorar: "Şaka yapıyorsunuz herhalde?!"

Patron cevap verir: Ama önce siz başlattınız!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com