Aygulum Yanıyor |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aygulum YanıyorAygulumnet Yanıyor… Aslında işin aslı şöyle Admin bey Aslıyı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı bir gün benim acizane msn mi ekliyor ayglumnet den diyor bana o dakika ruhumun başkenti başımın tacı ruhumun ilacı oluyor Delikanlıya yakışmaz msn de en ufak bir edepsizlik etmiyorum, yanlız gittiği kanalı mıh gibi aklıma çakıyorum Oğlum diyorum bizim msn ye ilk bu msn de cam açıcaksın Sorup soruşturup bulup buluşturup en nihayetinde görüntülü konuşma gönderiyorum Ama gel gelelim kızın üvey abisi msn mi donduruyor 2 kez istetiyorumBu kez üvey abi bizde admin olmayana kız yok diyor Anam senide yorduk ama hadi son bi kez daha iste Msn anamın yüzüne bir kez daha kapanıyor Oğlum bu kızın msn'sini patlat diyor Bilgisayarcının çırağı Şakir'in eline bir mektup sıkıştırıp aslıya gönderiyorum kaçarmısın benimle diyorum Kaçarım diyor Mübarek cuma gecesine anlaşıyoruz Hani yanlız gitmeyim bizim Kamili çağırayım diyorum Kamil babadan kalma Laptopunu almış Kamil lan bu ne diyorum Ne olur ne olmaz kanka senin pc çökerse kullanırız sen sür diyor Sürüyorum Açıl ey Aygulumnet ben geliyorum Network Admin beni arıyo ayglumnet yanıyor herkes benden biliyor Aslı diyorum ne oluyor Ne olur demeye kalmadan Admin kapıyı çalıyor içeri giriyor Admin bey diyorum Kız reşit kendi isteğiyle geldi Admin bey tamam diyor Kıza bişey dediğim yok da Aygulum net yanıyor, kızı kaçırmasına kaçırıyorsunda kanalı ne yakıyorsun be evladım? Aslı bu ne diyor diyorum Aslı hiç bişey demiyor Meğer bizim aslı kaçarken msn yi açık unutmuş Sonra msn den düşmüş sonra adsl kopmuş Isınan modem tutuşmuş sonra Aygulumnet tutuşmuş… Nihayetinde attılar bana banı Tez vakit sonra mahkeme günü geldi Admin aslıya sordu Kızım seni bu adammı kaçırdı? Evet Admin Bey Aygulumnet ide bu adam mı yaktı? Eee evet Admin bey Ne eveti aslı? Nikah kıymıyoruz aslı? Nikay kıymıyoruz aslı… 7 yıllık ban geçer geçmesinede, yalandan 7 yıl 77 yıl gibi gelir delikanlı bir üyeye Birkaç güne kalmadı koptu pc min internet bağlantısı dedim kendi kendime ben bu banı kırarım gider bu kez Aygulumneti harbiden yakarım Şimdi merak ediyosunuz dimi yaptımmı yapmadımmı diye? Evet yaptım Üvey abisinin kanalına pink atıp hack ledim Sonra Aygulum net in ana yönetim binasına benzin döküp yaktım Şimdi admin bey cezam neyse çekerim, daha sonra da banı açtırmam sizi temin ederim, aygulumneti yakarım sonra alır banımı paşa paşa yatarım admin bey paşa paşa Ayglum net yanıyor, Raul beni arıyor Aygulum net yanıyor, Raul benden biliyor Ben suçsunuzum diyorum kimse banı açmıyor Bunu birtek sevdiğim, Birde Allah biliyor |
|