Nasrettin Hoca Zamanında İnternet Olsaydı :) |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nasrettin Hoca Zamanında İnternet Olsaydı :)Adamın biri Nasreddin Hocaya sormuş: - Hoca yalemforum hacklenmiş duydun mu? - Hoca demiş bana ne! - İyi ama hocam senin site hacklenmiş - iyide o zaman sana ne! ************************************************** Nasreddin hoca birgün küçük hack programlarıyla Yahoo’yu hacklemeye çalışıyormuşÇevresindekiler sormuş(coyote,uğurum77,deepkusursuz,doğan,sos, mae stro) - Hoca ne yapıyorsun - Görmüyormusunuz Yahoo’yu hacklemeye çalışıyorum - İyi de hocam o programla Yahoo hacklenmez ki! - Ya hacklenirse ************************************************** Hocaya sormuşlar - Hocam dünyanın merkezi neresi Hoca demiş - Google a girip "dünyanın merkezi" diye arattır demiş ************************************************** Hocadan devamlı Windows XP cdsini istiyorlarmış Hocada bakmış olacak değil en sonunda - Cd yi bardak altlığı yaptım demiş - İyide hocam hiç CD den bardak altlığı olurmu demiş Hoca da - Niyetin yoksa vermeye bardak altlığıda olur demiş ************************************************** Arkadaşları Hocaya dert yanıyorlar - Hocam senin karın internette çok sört yapıyor demişler Hocada - Olurmu canım o kadar sörf yapsaydı bizim yalemforuma da uğrardı demiş ************************************************** Adamın biri hocaya - Hocam siten kaç tekil hit alıyor der - Hocada Aylık 10000 der Aradan birkaç yıl geçer Aynı adam hocaya tekrar sorar - Hocam siten kaç tekil hit alıyor der - Hoca yine 10000 der - İyide hocam bunca yıldır hiç değişmedimi der Hocada - Erkek adamın ağzından laf bir kere çıkar ************************************************** Hocanın bilgisayarına virüs girmiş Hoca çok dertliymiş Çevresindekiler sormuş - Hoca kimi getirelim de baksın bilgisayara demişler Hocada - Çernobil virüsünü yiyen birini getirin demiş Benim halimden en iyi o anlar ************************************************** Hoca internetten tanıştığı bir kadın ile evlenir fakat daha kadının yüzünü görmemiştir Gerdek gecesi bakar ki kadın çok çirkin Hoca birgün seyahate çıkar ve karısı: - MSN listeme kimi ekliyim diye sorar Hoca da - Beni eklemede kimi eklersen ekle der Alinti |
|