Çirkin Bir Bebegin Gunlugu Mutlaka Okuyun ::D |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çirkin Bir Bebegin Gunlugu Mutlaka Okuyun ::DDogdugumda doktorlar babama gelip ´elimizden geleni yaptik, ama ne yazik ki dişari cikti´ demişler - Dogum kontrolu reklamlari icin hastane duvarlarina benim resmimi asmayi teklif etmişler - Annemin sabah bulantilari beni dogurduktan sonra başlamiş hatta hatirliyorum da ona ilk sarilmak istedigimde ´lutfen sadece arkadaş kalalim´ demişti - Amcam ´olmeden onu son kez kucagima almak istiyorum´ demiş bunu elektrikli sandalyede infaz edilecegi sirada soylemiş - Deniz kenarina inip kumlara uzandigimda bocekler beni hemen kuma gommeye başlardi - Bir gun sokakta kaybolmuştum, dolaşirken bir polise rastlamiştim ve ondan yardim istemiştim ´annemi bulabilecek miyiz?´ diye sordugumda bana ´bilemiyorum, saklanabilecegi pek cok yer var´ demişti - Bir keresinde de beni fidye icin kacirmişlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermişlerdi, babam da ´bu parmaktan cikaramadik, daha fazla kanit gonderin´ diye cevap yazmişti´ ´Gecenlerde doktoruma gittim, ´her sabah yuzumu yikarken aynaya baktigimda midem bulaniyor, acaba neyim var?´ dedim Doktor ´bilmiyorum ama gozlerinizde hicbir sorun yok´ dedi Sonra bir şişe viskiyle bir kutu uyku ilaci yutmami ve dinlenmemi soyledi' |
|