İşte Korku Budur... Kendine Güvenen Okusun |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İşte Korku Budur... Kendine Güvenen Okusunbir gün adamın biri şehirden anne ve babasının yaşadığı köye gidiyormuş araba ile saat gece yarısını bulduğunda tamamen dağlık yolda ilerlemeye devam ederken yaşlı bir amcanın otostop çektiğini görmüş, dursammı durmasammı diye kararsızlık yaşarken adamın yaşlı olduğunu görünce durmaya devam etmiş, adam arka koltuğa oturmuş fakat hiç konuşmuyormuş bi süre ilerledikten sonra bizim adam aracına aldığı adamı konuşturmaya çalışmış, amca hayırdır bu saatte ? demiş fakat adamdan cewap yok, amca sağırmısın falan derken adam SUS evlat demiş, adam şaşırmış beklemediği bir tepki olduğu için, adam bir kaç dakika sonra ben azrailim deyivermiş aracı kullanan sürücü ise gülmüş, ya amca oyun oynamayı bırak sen nereye gideceksin nerde indireyim demiş fakat adam aynı tavırlara devam ederken konuşmaya başlamış - bak evlat şu virajı dönünce bir kişi daha sana otostop çekecek, bunu benden başka kimse bilemez çünkü ben bir meleğim demiş adam virajı dönmüş ve gerçektende genç birisi otostop çekiyormuş, şaşırmış fakat kendini rahatlatmak için tesadüftür demeye başlamış, ardından merak ettiği için durmuş ve genci araca almış, genç adamın yanına oturmuş sürücü gence bakarak yahu delikanlı şu arkadaki adam warya ben azrailim diyor demiş ve gülmeye başlamış, genç arkasını dönmüş, abi orada kimse yokki demiş ardından yaşlı adam beni sadece sen görebilirsin başka kimse göremez demiş ve sürücü iyice inanmış adamın azrail olduğuna, ardından yaşlı adam sürücüye şurda durda iki rekat namaz kıl alacağım canını demiş adam telaşla arabayı sağa çekmiş ve namaza durmuş o arada bir ses duymuş bizim yaşlı amca ve araca sonradan binen genç araca atlayıp gitmişler not: hikaye gerçektir arkadaşlar mod arkadaşlardan ricam konuyu taşımasınlar buda komedikorku mükemmel bir hırsızlık planı umarım beğenirsiniz |
|