Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Romantik Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
slmlar

Slmlar

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Slmlar

Merhaba ben 15 yasindayim adim hasret can kayik ben bugune kadar turkiyede, iskocyada vede londrada yasadim halen londradayim ve mutluyum ama bir kiza kendimi kaptirdim galiba aklimdan cikmiyo ve onu cok seviyorum ve bas harfini gordum her kelimeye kafam takiliyor bu ask deyilse ozaman ne ogrenmek istiyorum Ben normalde rap dinliyen biriyim ama bu kizla tanisdimdan bu yana turku cok dinlemeye basladim , eskiden ben hayata asik olmad derdim ask ne diye dalga gecerdim sonar insanlar bana derdi ki birgun senide gorecez kimse bilmiyo bu icimdekilerrini herkez beni halen eskisi gibi sanediyor, bende biraz oyle gosteriyom kimseye guvenemiyorum Kizin adi YAGMUR <3 bu arada bu gunlumun bir parcasi
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com