Müzik(Metalica Hayranıysanız)Olaylı Klip |
09-17-2008 | #1 |
Gözyaşı
|
Müzik(Metalica Hayranıysanız)Olaylı KlipOlay klip Irak'ta geçiyor VİDEO 16 Eylül 2008 Salı 13:28 Metalica'dan olay klip! ABD'li askerin Irak'ta başına gelenler; Grubun son albümü Death Magnetic'te bulunan "The day that never comes" şarkısına çekiği 825 dakikalık klipte, iki Amerikan askerinin Irak ya da Afganistan'da yaşadıkları anlatılıyor ABD ASKERİ ÖLÜYOR Klibin başında iki asker arkadaş bir aracın arkasında gidiyor Şakalaştıkları sırada yol kenarında bir bomba patlıyor Askerlerden biri yaralanıyor Arkadaşı onu kurtarmak için elinden geleni yapıyor ama başaramıyor MÜSLÜMAN AİLEYE YARDIM Daha sonra tek kalan asker bir süre sonra başka bir görevdeyken, askeri araçlarının önünde arıza yapmış sivil aracın durduğunu görüyor Panik içinde silahlarını kaldırarak Müslüman olduğu belli olan aileye yaklaşıyorlar Tam ateş açmaya hazırlanırlarken araçtan çarşaflı bir kadın iniyor ve askerin gözünün içine bakıyor Daha sonra askerler müslüman aileye yardım ediyor TÜM MÜSLÜMANLAR TERÖRİSTTİR DÜŞÜNCESİNE ELEŞTİRİ Metallica klibin ordu veya savaş ile ilgili olmadığını insan ruhu ile ilgili olduğunu söylese de, Metallica fanları klip hakkında tartışmaya başladı bile Bazıları klipte, ABD askerlerinin tipik görüşlerinin yani "tüm Müslümanlar teröristtir" düşüncesini gösterdiği için eleştiriyor Bazıları ise Müslümanların tehlikesiz gibi gösterildiğini söylüyor Ancak bir çom Metallica hayranı da grubu, "askerler ve ordu üzerinden" reklam yapmakla ve ailelerini ajite etmekle suçluyor İŞTE O KLİP: Burdan Olay klip Irak'ta geçiyor VİDEO haberi - 16 Eylül 2008 Salı 13:28
09-17-2008 | #2 |
VANDETTA
|
Cevap : Müzik(Metalica Hayranıysanız)Olaylı KlipBen tamamiyle farklı düşünüyorum,metallica dinlemiyorum yanından bile geçmedim ama video hoşuma gitti çünkü,özelliklede son saniyede verilen mesaj çok anlamlıydı,videodan benim anladığım; Amerikan askerlerinin işgal ettikleri topraklardan çıkmadığı sürece sürekli zayiat vereceği,ve çarşaflı bayanın mesajı ise Amerika silahını indirmediği sürece asla teslim olmayacaklarıdır,çünkü Amerika'lı asker ne zaman paranoyasından kurtulup silahını indirdi sonrasında barış rüzgarları esmeye başladı Tabi teslim olma derken Irak denen ülkeyi istisna yapalım,kaç millet işgalci birlikleri kendilerinden olmadığı sürece bayraklarla alkışlarla karşıladı ki?
10-01-2008 | #3 |
|
Cevap : Müzik(Metalica Hayranıysanız)Olaylı KlipVANDETTA yaa sonçta ßi kLip benm cok hosma qitti sper olm$ akllarndaki bi msjı vermeye çalsmş olblrler ztn bu klip hakkndda yormları vardr yoksa ble olacaktr ynisenn gbi düsünen daha brcok kşi vardr deilmi yani insanlar cvp arıo :) ve her insn savasa karsı ABD de yani savaşa meraklı değil ama olaylar ve sartlar savasa itio karsk bi drum brzcık kurcalamaya gerek yok bence :) |
Cevap : Müzik(Metalica Hayranıysanız)Olaylı Klip |
10-04-2008 | #4 |
SWASTICA
|
Cevap : Müzik(Metalica Hayranıysanız)Olaylı KlipVİDEOYU SEYRETTİM VE HİÇ HAZZ DUYMADIM AMERİKA DENİLEN KAN EMİCİ BİR ÜLKE ŞİMDİ 4 SENEDİR SAPLANDIĞI BATAKTAN KURTULAMIYOR VE KENDİNİ SEMPATİK GÖSTERMEK İÇİN METALLİCA GİBİ MİLYONLARLA ÖLÇÜLEN BİR KİTLEYE SAHİP GRUBU DA BU OYUNA ALET EDİYOR SADECE VE SADECE ESKİ PRESTİJİNİ KAZANABİLMEK İÇİN AYRICA METALLİCA GRUBUNU SON ALBÜMÜ DE KENDİLERİ GİBİ BİTİK BİR ALBÜM BENCE NERDEEE ESKİ METAL RUHU NERDE SİMDİKİ ROCK TARZI MÜZİK YAPAN METALLİCA ABD NİN BENCE DAHA SAĞLAM GRUPLARLA ANLAŞIP VİDEO KLİPLERİNİ DAHA İİ SÜSLEMESİ GEREK |
Cevap : Müzik(Metalica Hayranıysanız)Olaylı Klip |
10-13-2008 | #5 |
önder uçar
|
Cevap : Müzik(Metalica Hayranıysanız)Olaylı Klipilginç bir olay