Hayatı Paylaşmak |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayatı PaylaşmakHayatı Paylaşmak[/b] bir çok değişik ülkeden, evli çiftler uluslar arası bir platformda toplanırlar konu, pilot seçilen bu çiftlerin ülkelerini temsilen uygulamaları nasıl algıladığını değerlendirmektir erkeğin, kadının ev işlerinde kadına destek vermesi üzerine bazı formüller ve yaptırımlar tanımlanarak sonuçları izlenecektir kadınlara verilen eğitimin ardından, aileler 3 gün kendi haline bırakılır ve daha sonra tekrar çağırılarak hanımlara sorgulama yapıllır ilk önce ingiliz bayana sorarlar - kocanızda bir değişiklik var mı? - evet, oldukça 1gün pek birşey göremedim ama 2 ve 3 gün salata yaptı bulaşık makinesini yerleştirdi alman bayana sorarlar - sizin eşinizde bir şey izlediniz mi? - tabiki bende 1 gün pek bir şey göremedim 2gün de göremedim, ama birde baktım ki 3gün ütülenecek çamaşırları ayırıyor, büyük gelişme bence bir çok ülkeden sonra sıra Türkiyeden Fadimeye gelir - siz bayan, kocanızda ne gibi değişiklikler gördünüz? - ula 1cün hiç pirşey cöremedum, 2cün de pirşey cöremedum hacen 3 cünde pirsey cöremedumyaniluz pugün sol cözüm piraz piraz açılmaya paşladı, yavaş yavas cörepileyrum |
|