Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, paylaşmak

Hayatı Paylaşmak

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayatı Paylaşmak

Hayatı Paylaşmak[/b]

bir çok değişik ülkeden, evli çiftler uluslar arası bir platformda toplanırlar konu, pilot seçilen bu çiftlerin ülkelerini temsilen uygulamaları nasıl algıladığını değerlendirmektir

erkeğin, kadının ev işlerinde kadına destek vermesi üzerine bazı formüller ve yaptırımlar tanımlanarak sonuçları izlenecektir

kadınlara verilen eğitimin ardından, aileler 3 gün kendi haline bırakılır ve daha sonra tekrar çağırılarak hanımlara sorgulama yapıllır

ilk önce ingiliz bayana sorarlar

- kocanızda bir değişiklik var mı?

- evet, oldukça 1gün pek birşey göremedim ama 2 ve 3 gün salata yaptı bulaşık makinesini yerleştirdi

alman bayana sorarlar

- sizin eşinizde bir şey izlediniz mi?

- tabiki bende 1 gün pek bir şey göremedim 2gün de göremedim, ama birde baktım ki 3gün ütülenecek çamaşırları ayırıyor, büyük gelişme bence

bir çok ülkeden sonra sıra Türkiyeden Fadimeye gelir

- siz bayan, kocanızda ne gibi değişiklikler gördünüz?

- ula 1cün hiç pirşey cöremedum, 2cün de pirşey cöremedum hacen 3 cünde pirsey cöremedumyaniluz pugün sol cözüm piraz piraz açılmaya paşladı, yavaş yavas cörepileyrum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com