Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bin, ingilizcetürkçe, roche, sözlüğü, terimi, tip, tıp

Roche Tıp Sözlüğü İngilizce-Türkçe - 70 Bin Tip Terimi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Roche Tıp Sözlüğü İngilizce-Türkçe - 70 Bin Tip Terimi

Roche İngilizce-Türkçe Tıp Sözlüğü - 70 bin tıp terimi

Prof Dr İsmet Dökmeci ve Uzm Kim A Handan Dökmeci tarafından hazırlanan ve Roche sponsorluğuyla Zargan da yayınlanan bu sözlükte, 70000 Türkçe tıp terimi, bunların ayrıntılı Türkçe tanımları ve İngilizce karşılıkları bulunuyor

Doktorlar, eczacılar, tıp öğrencileri, ilaç sektörü çalışanları, hastalar ve hasta yakınları için faydalı olacağını düşündüğümüz bu eserden bazı örnek terimleri aşağıda bulabilirsiniz:

- sendrom
- Hipokrat
- insülin
- trombo-
- anemi
- antikor

YASAL UYARI: Roche Tıp Sözlüğünde verilen bilgiler, tanısal ve/veya tıbbi öneri amaçlı bilgiler değildir Roche Tıp Sözlüğü herhangi bir hastalık ve/veya ilaç ve/veya tanıya ilişkin bir çalışma olmayıp, tıbbi terimlere yönelik bilgilendirme amaçlı bir sözlük çalışmasıdır Roche Tıp Sözlüğü herhangi bir hastalığın tanısı ve tedavisi amacıyla, veya herhangi bir ilaca yönlendirme amacıyla kullanılamaz Herhangi bir hastalığınız varsa veya tedavi edilmesi gereken bir hastalığınızın varolduğunu düşünüyorsanız, lütfen vakit kaybetmeden konusunda uzman bir hekime başvurun

Roche Tıp Sözlüğü kapsamında yayınlanan terimler, telif hakkı Prof Dr İsmet Dökmeci ye ve Uzm Kim A Handan Dökmeci ye ait olan Büyük Tıp Sözlüğü adlı eserden alınmıştır Eserin elektronik yayın hakları, yazarlarla imzalanan telif hakkı sözleşmesi uyarınca münhasıran Zargan Ltd ye aittir Eserin herhangi bir bölümünden izinsiz olarak alıntı yapılamaz ve eser içeriği izinsiz olarak çoğatılamaz Aksi yönde davranış, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve uluslararası telif hakkı mevzuatı kapsamında hapis ve para cezasıyla cezalandırılabilecek bir suç teşkil etmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com