Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adlı, bakan, çelik, günaydın, ilk, katıldı, programının, seminer, yayınına, öğretmenim

Bakan Çelik, 'Günaydın Öğretmenim' Adlı Seminer Programının İlk Yayınına Katıldı

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bakan Çelik, 'Günaydın Öğretmenim' Adlı Seminer Programının İlk Yayınına Katıldı

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ilköğretim öğretmenlerine yönelik,Günaydın Öğretmenim adlı seminer programının ilk yayınına katıldı

Milli Eğitim Bakanlığı EĞİTEK stüdyolarında gerçekleştirilen ve TRT 4 ekranlarından yayına başlayan seminer programı, 30 Haziran'a kadar sürecek

Program kapsamında hergün 0930-1130 saatleri arasında eğitim uzmanları ve bürokratlar, eğitimdeki gelişmelere ilişkin öğretmenleri bilgilendirecekler

Programın ilk yayınına katılan Milli Eğitim Bakanı Doç Dr Hüseyin Çelik, tüm öğretmenlere iyi tatiller diledi ve bu süreci, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmada verimli kullanmalarını istedi

Değişen dünyaya ayak uydurmak için bakanlık olarak bir dizi çalışma yürüttüklerini ifade eden Bakan Çelik, bakanlığın proje ve hedefleri hakkında bilgi verdi

Bakan Çelik, her yıl öğretmenlere verilen hizmet içi eğitim seminerlerini, iki yıldır TRT işbirliği ile televizyon yayını şeklinde desteklediklerini belirtti Bakan Çelik, bunun, semineri daha verimli hale getirdiğine inandığını söyledi

Yazının Orjinali için lütfen wwwmebgovtr adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com