|
|
Konu Araçları |
adlı, bakan, çelik, günaydın, ilk, katıldı, programının, seminer, yayınına, öğretmenim |
Bakan Çelik, 'Günaydın Öğretmenim' Adlı Seminer Programının İlk Yayınına Katıldı |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bakan Çelik, 'Günaydın Öğretmenim' Adlı Seminer Programının İlk Yayınına KatıldıMilli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ilköğretim öğretmenlerine yönelik,Günaydın Öğretmenim adlı seminer programının ilk yayınına katıldı Milli Eğitim Bakanlığı EĞİTEK stüdyolarında gerçekleştirilen ve TRT 4 ekranlarından yayına başlayan seminer programı, 30 Haziran'a kadar sürecek Program kapsamında hergün 0930-1130 saatleri arasında eğitim uzmanları ve bürokratlar, eğitimdeki gelişmelere ilişkin öğretmenleri bilgilendirecekler Programın ilk yayınına katılan Milli Eğitim Bakanı Doç Dr Hüseyin Çelik, tüm öğretmenlere iyi tatiller diledi ve bu süreci, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmada verimli kullanmalarını istedi Değişen dünyaya ayak uydurmak için bakanlık olarak bir dizi çalışma yürüttüklerini ifade eden Bakan Çelik, bakanlığın proje ve hedefleri hakkında bilgi verdi Bakan Çelik, her yıl öğretmenlere verilen hizmet içi eğitim seminerlerini, iki yıldır TRT işbirliği ile televizyon yayını şeklinde desteklediklerini belirtti Bakan Çelik, bunun, semineri daha verimli hale getirdiğine inandığını söyledi Yazının Orjinali için lütfen wwwmebgovtr adresini ziyaret ediniz |
|