Ramazan Hatimi |
09-01-2008 | #1 |
|
Ramazan Hatimiarkadaşlar lütfen istekli olalım herkes bir cüz olsa 2 güne kalmaz bitirirz zaten hatta ilk cüzde benden taze taze daha bugün okudum=)lütfen arkadaşlar istekli olalım bizimde bir hatmimiz olsun şu 11 ayun sultanında bizde sevap işleyelim hepberaber |
Cevap : Ramazan Hatimi |
09-01-2008 | #2 |
miss busra
|
Cevap : Ramazan Hatimievet çok haklısın
GözLer değiL, sözLer değiL; söyLenmeyendir yaralayan:38:38 |
09-02-2008 | #5 |
KRDNZ
|
Cevap : Ramazan HatimiBir cüzde benden olsun bakalım:) Bu güzel davranışın için tebrik ederim sevgili Sudenaz |
09-02-2008 | #6 |
|
Cevap : Ramazan Hatimiarkadaşlar inanın çok sevindim ama hangi cüzleri aldığınız söylerseniz geriye kalanlarıda başka arakdaşlarımız alır daha kolay olur =) 1cüz ben okudum zaten sizinkiler kaçıncı cüz peki? |
09-02-2008 | #7 |
KRDNZ
|
Cevap : Ramazan Hatimi2 cüz Büşra arkadaşımızın olsun bende3 cüzü okurum Tabi ona da uygunsa |
09-02-2008 | #8 |
|
Cevap : Ramazan Hatimitşkler KRDNZ ilgin için =)allah razı olsun büşrada uygun derse 3 cüz bitmiş olcak şimdilik=) |
09-02-2008 | #9 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Ramazan Hatimidördüncü cüzü de ben aldım arkadaşlarBende tüm arkadaşları davet ediyorumçok güzel çok hayırlı bir konu başlatan arkadaşlara teşekkür ederim |
09-02-2008 | #11 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Ramazan Hatimi5 cüzü de ben alım sudenazcm allah razı olsun |
09-02-2008 | #13 |
bbk
|
Cevap : Ramazan Hatimi6, cüz de benden ama ben okumucam annem okucak:) teşekkürler sevgili sudenaz
09-02-2008 | #14 |
|
Cevap : Ramazan Hatimiallah razı olsun bbk önemli değil annen veya sen sonuç olarka okuncak ya=) |
09-02-2008 | #15 |
sese61
|
Cevap : Ramazan Hatimi7 cüzüde ben aldımçok guzel bı konu Allah razı olsun!! |
|