Kadın-Erkek İlişkisi Bu Olsa Gerek |
07-16-2006 | #1 |
karizma_20
|
Kadın-Erkek İlişkisi Bu Olsa GerekKADINLARIN ERKEKLERİ REDDETME BAHANELERİ: 10-Seni ağabeyim gibi severim(Saz heyetinde 14 keman) 9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (Babam yaşındasın) 8-Seni düşünemiyorum (Çirkinsin) 7-Hayatım şu anda karmakarışık (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak) 6-Bir başkasını seviyorum (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim) 5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam) 4-Sorun senden değil,benden kaynaklanıyor (sorun senden kaynaklanıyor) 3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç) 2-Sözlüm var (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim) 1-Arkadaş kalalım (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun) -------------------------------------------------------------------------------- ERKEKLERİN KADINLARI REDDETME BAHANELERİ: 10-Seni kızkardeşim gibi severim(çirkinsin) 9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin) 8-Seni düşünemiyorum (çirkinsin) 7-Hayatım şuanda karmakarışık (çirkinsin) 6-Bir başaksını seviyorum (çirkinsin) 5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin) 4-Sorun senden değil benden (çirkinsin) 3-Şu sıaralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin) 2-Sözlüm var (çirkinsin) 1-Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin) --------------------------------------------------------------------------- KADIN NEDİR ? Kadınlar,hiç değişmeyen bir zevkin değişebilir araçlarıdır-MARCEL PROUST Yaşlandıkça erkeğin yüz hatları derinleşir,kadınların ki ise buruşur-GOETHE Bir kadın otuz yaşına geldiğinde poposuyla yüzü arasında bir tercih yapmak zorundadır-COCO CHANEL Eğer kadın iyi bir şey olsaydı Tanrı'nın da karısı olurdu-SACHA GUITRY Kadınların saklayabildikleri tek sır,bilmedikleri sırdır-SENECA Bir sevgilisi olan kadın melektir,iki sevgilisi olan kadın bir canavardır,üç sevgilisi olan kadın ise gerçek kadındır-VICTOR HUGO Tüm kadınların serveti iki bacakları arasındadır-HONORE DE BALZAC Erkek yüreğinin özünde sadece sertlik vardır,oysa kadının yüreği özünde kötüdür-FRIEDRICH NIETZSCHE Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidirBir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar-GEORGE BERNARD SHAW |
|