Merhabalarrr |
08-10-2008 | #1 |
acyesyehguunl
|
Merhabalarrrmerabalar arkadaslarr sinsi ye geri döndün yeni bi nick ilecok sey yasadıgım birinin hatrına bu nıcknasılsınızzz bakalaımmm:sm_smile::sm_smile::sm_smile::sm_sm ile::sm_smile::sm_smile::sm_smile::sm_smile::sm_sm ile: |
Cevap : MERHABALARRR |
08-10-2008 | #2 |
Equinox
|
Cevap : MERHABALARRREski nickini bilmiyorum ama hoşgeldin acyesyehguunl
08-10-2008 | #3 |
acyesyehguunl
|
Cevap : MERHABALARRReski nikcim şimdi doktor82 var oydu bende onunkini kullanıyorum hbulduk degerli üye |
Cevap : MERHABALARRR |
08-10-2008 | #4 |
gothicc_girll26
|
Cevap : MERHABALARRRtekrardan hqniz (:
08-10-2008 | #5 |
[KAPLAN]
|
Cevap : MERHABALARRRO zaman ailemize yeniden hoşgeldiniz İyi vakit geçirmeniz dileğiyle |
Cevap : Merhabalarrr |
08-10-2008 | #6 |
kezban
|
Cevap : Merhabalarrryeniden hoşgeldin
08-10-2008 | #7 |
acyesyehguunl
|
Cevap : Merhabalarrrhosbulduk arkadaslarpatron eski katılımlarım olursa aranıza alınırmıyız |
08-10-2008 | #8 |
[KAPLAN]
|
Cevap : MerhabalarrrSizinle üzücü bir ayrılık yaşadığımızı hatırlamıyorum Bu sebeple aramıza dönmeniz şüphesiz bizleri mutlu edecektir Ailemizi daha önceden tanıyor olmanız, olası süreci de hızlandıracaktır |
08-10-2008 | #10 |
|
Cevap : Merhabalarrraramıza hoşgeldiniz önceden biz yokduk belki ama artık bizlerde varız sizide tekrar aramızda görmek bizi mutlu eder=)derinliklerde görüşmek üzere=)isminizide yazmak isterdim ama valla çok uzun aklımda tutamadım=) iyi forumlar |
08-11-2008 | #11 | |
acyesyehguunl
|
Cevap : MerhabalarrrAlıntı:
|
|
08-11-2008 | #13 |
bbk
|
Cevap : Merhabalarrrceyhun hoşgeldin seni yine aramızda görmek güzel