Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kradesşin

:)Kradesşin

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

:)Kradesşin

Genc adam sevgilisiyle birlikte ko$a ko$a eve gelmi$:
"Anneeee babaaaa i$te kar$inizda dunyanin en guzel kizi ve biz evleniyoruz!!!"
Annesiyle babasi cok heyecanlanmi$lar,hep birlikte yemek yenmi$ derken babasi genc adami bir kenara cekmi$ ve demi$ ki:
"Bak oglum annenle ben 30 yildir evliyiz, o harika bir e$ ve harika bir annedir ama yatakta hicbir zaman beni yeterince mutlu etmedi benim de ba$ka kadinlarla birlikte olmaktan ba$ka carem yoktu o yuzden ne yazik ki gercegi bilmelisin, bu kizi taniyorum, annesini de oglum bu kiz senin karde$in"
Adam cok $a$irmi$ cok da uzulmu$, ama tabi yapicak bi$ey yok ve kizla ayrilmi$lar
Birkac ay sonra adam yine kizlarla goru$meye ba$lami$, derken 1 sene sonra yine yaninda guzel bi kizla eve gelmi$:
" Anneeee babaaaaaa i$te sonunda hayatimin kadinini buldum ve evlenme teklifimi kabul etti!!!"
Yine hep birlikte kahveler icilmi$ konu$malar tani$malar derken babasi yine genc adami kenara cekmi$
"Oglum bunu soylemekten nefret ediyorum ama ben bu kizi da tanidim, onun annesiyle yillar once beraber olmu$tum ve o da senin karde$in"
Genc adam artik iyice yikilmi$ ve olanlari annesine anlatmaya karar vermi$:
"Anne iki kez sevgililerimi sizinle tani$tirmaya eve getirdim, ve babam ikisinin de anneleriyle zamaninda i$i pi$irmi$ iki kizin da benim karde$im oldugunu soyledi bilmen gerektigini du$undum"
Annesi gulmu$:
"Oglum sen onun sozlerini kafana takma, o senin gercek baban diil"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com