:)Kradesşin |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
:)KradesşinGenc adam sevgilisiyle birlikte ko$a ko$a eve gelmi$: "Anneeee babaaaa i$te kar$inizda dunyanin en guzel kizi ve biz evleniyoruz!!!" Annesiyle babasi cok heyecanlanmi$lar,hep birlikte yemek yenmi$ derken babasi genc adami bir kenara cekmi$ ve demi$ ki: "Bak oglum annenle ben 30 yildir evliyiz, o harika bir e$ ve harika bir annedir ama yatakta hicbir zaman beni yeterince mutlu etmedi benim de ba$ka kadinlarla birlikte olmaktan ba$ka carem yoktu o yuzden ne yazik ki gercegi bilmelisin, bu kizi taniyorum, annesini de oglum bu kiz senin karde$in" Adam cok $a$irmi$ cok da uzulmu$, ama tabi yapicak bi$ey yok ve kizla ayrilmi$lar Birkac ay sonra adam yine kizlarla goru$meye ba$lami$, derken 1 sene sonra yine yaninda guzel bi kizla eve gelmi$: " Anneeee babaaaaaa i$te sonunda hayatimin kadinini buldum ve evlenme teklifimi kabul etti!!!" Yine hep birlikte kahveler icilmi$ konu$malar tani$malar derken babasi yine genc adami kenara cekmi$ "Oglum bunu soylemekten nefret ediyorum ama ben bu kizi da tanidim, onun annesiyle yillar once beraber olmu$tum ve o da senin karde$in" Genc adam artik iyice yikilmi$ ve olanlari annesine anlatmaya karar vermi$: "Anne iki kez sevgililerimi sizinle tani$tirmaya eve getirdim, ve babam ikisinin de anneleriyle zamaninda i$i pi$irmi$ iki kizin da benim karde$im oldugunu soyledi bilmen gerektigini du$undum" Annesi gulmu$: "Oglum sen onun sozlerini kafana takma, o senin gercek baban diil" |
|