Sağlık,Kişisel Gelişim Olumlaması |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sağlık,Kişisel Gelişim OlumlamasıSAĞLIK - KİŞİLİK GELİŞİMİ OLUMLAMASI Bedenimi seviyorum Yeteneklerimi, aklımı seviyorum Her nefes alışımda rahat, huzurlu ve sakin olduğumu, güçlü olduğumu biliyorum Hep sağlıklı ve genç kalıyorum Işık ve neşe saçan sevgi dolu bir insanım Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum Kendime özen gösteririm Ne kadar özel olduğumun farkındayım Bulunduğum yere güzellik, neşe ve anlayış götürürüm Kendi duygularımla huzur içindeyim Kutsal sevgi ile korunuyorum Hep genç kalıyorum Yaşamda barış ve huzur içindeyim Neşeli, mutlu ve özgürüm Ben allahın sevgisinden var edildim Rahat dengeli ve sakin bir biçimde hayatımı sürdürürüm Her an gelişip öğrenerek ilerliyorum Her an her yerde güven içindeyim, ve sağlıklıyım Her nefes alışımda rahat, huzurlu, ve sakin olduğumu biliyorum Ben hep sağlıklı ve güçlü olmayı seviyorum Hep yenilenerilenerek ilerliyorum Hep genç kalıyorum ve çok sağlıklıyım Allahım hep benden yana olduğun için, hayatı hep benden yana kıldığın için sana şükürler OL-SUN ♥ Alıntı |
|