Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buraya, kinezi, yapanlar

Kinezi Yapanlar Buraya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kinezi Yapanlar Buraya

merhabalar arkadaşlar dün kendim buldugum bir meditasyon seklini size anlatacagım bu meditasyon ile psi-wheel psi-ball ve dier cyrokinezi hydrokinezi gibi element kontrol etme aura gibi konularda daha basarılı olacangınıza inanıyoruminanmamın sebebi bizzat kendim bulmamilk önce zihninizi bosaltın ve hic bise düsünmeyin hayal bide etmeyim gözünüzü kapatın bosluga odaklanın(tabi bunalrdan önce rahat olun uzanın vs anladınız siz)ve meditasyona baslıyoruz

1nefesinizi takip edin nefes alıp-verirken icinize mavi bir enerjinin girdigini sizi güclendirdigini hissedin(imaje etmeyin hissedin)
2ruhunuzu özgür bırakın kendinizi en cok huzurlu buldugunuz yerde imaje edin ve bulundugunuz ortamda yaptıkalrınızı hissedin örrmandasınızı agaca dokunuyorsunuz bunu hissedin
3imaje ettiginiz ortamla icinizden mutluyum huzurluyum sözlerini tekrar edinher söylediginizde dahada rahatlayın(bu noktada galiba kısa sürede olsan derin bir transa girioruz ben öyle hissetim kardeşlerim)
4çakralarınızın oldugu yerde bir enerji topunun döndügünü hissedin sırasıyla tac cakranıza kadar
5( en önemli nokta) sevdiginiz herkesi unutun anne baba vs o an sadece siz varsınız sevdiginiz kişileri o an icin unutun
6icinizden ben bir enerjiyim cevremdeki hersey bir enerji sözünü tekrarlayın her tekrarladıgınızdı kendinizi saf bir enerji olarak hissedin
7cevrenizdeki kozmik enerjinin tac cakranızdan vücudunuzdaki tüm cakralara aktıgını ve vücudunuzdaki enerjinin cevrenizde bir katman olusturdugunu hissedin
8son kez mutlu ve huzurluyu mdiyerek meditasyonu bitirin

bu meditasyondan sonra enerjinizin dısarı cıkıp ellerinizide toplandıgnı hissedin ve psi-ball veya psi-wheel calısması yapın burda önemli olan sey enerjinin fiziksel enerjiye dönüsmesini saglamak elinizdeki enerjiyi cismi harekete gecirmek icin elinizle ona yön verin bunu yaparken elinizle cismi hissedin evet bu kadar arkadaşlar kendime yararı oldu alıntı değildir kendim buldugum bir meditasyon sekli umarım siz kardeşlerime yararı olurson söylemek istedigim meditasyon belirtlieri vücudda karıncalanma veya uyusma haliben öyle deneyimledim

iyi forumlar kardeşlerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com