|
|
Konu Araçları |
emirgazi, ilköğretim, inliburun, konya, okulu |
İnliburun İlköğretim Okulu Konya Emirgazi |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İnliburun İlköğretim Okulu Konya Emirgaziİnliburun İlköğretim Okulu Hakkında - İnliburun İlköğretim Okulu Tanıtım - İnliburun İlköğretim Okulu Resimleri - İnliburun İlköğretim Okulu İletişim Inlıburun Yaylası İlköğretim Okulu Konya Emirgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Inlıburun Yaylası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Inlıburun Yaylası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Inlıburun Yaylası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Inlıburun Yaylası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz İnliburun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EMİRGAZİ Adı: INLIBURUN YAYLASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Inliburun Yaylasi Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: 710657@mebk12tr Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|