|
|
Konu Araçları |
adana, bölge, ilköğretim, okulu, sakarya, seyhan, yatılı |
Sakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Seyhan Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Seyhan AdanaSakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Sakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Sakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Sakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri Sakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sakarya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: SAKARYA YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: SAKARYA İLKOĞRETİM OKULU HÜRRİYET MAHHÜRRİYET SOKAK SEYHAN-ADANA Telefon Numarası: 3223595959 Faks Numarası: 3223598879 Web Adresi: http://wwwsakaryayibok12tr/main/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|