|
|
Konu Araçları |
bahçelievler, bülent, ecevit, ilköğretim, istanbul, okulu |
Bülent Ecevit İlköğretim Okulu İstanbul Bahçelievler |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bülent Ecevit İlköğretim Okulu İstanbul BahçelievlerBülent Ecevit İlköğretim Okulu Hakkında - Bülent Ecevit İlköğretim Okulu Tanıtım - Bülent Ecevit İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilbağ İlköğretim Okulu İletişim Bülent Ecevit İlköğretim Okulu İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bülent Ecevit İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bülent Ecevit İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bülent Ecevit İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bülent Ecevit İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAHÇELİEVLER Adı: BÜLENT ECEVİT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kocasinan Mah Çavuşpaşa Köprü Yolu Cad No:33 Bahçelievler |
|