Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adana, hacımumınler, ilköğretim, kuzupınarı, okulu, yumurtalık

Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu Yumurtalık Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu Yumurtalık Adana

Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu Hakkında - Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu Tanıtım - Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu Resimleri - Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

KURUM TANITIMI

K Hacımüminler İlköğretim Okulu açılmadan önce Tahiriye (Kuzupınarı) İlkokulunda 1950'lerden itibaren eğitmenler tarafından eğitim yapıldığı köy ileri gelenleri tarafından belirtilmektedir
Okul, 1967 yılında eğitim öğretime başlamış, 5 sınıflı bir İlköğretim Okuludur Lojmanlardan birisi de anasınıfı olarak kullanılmaktadır Okul 111 birinci kademe ve 21 okul öncesi eğitim olmak üzere 132 öğrencisi ile eğitim-öğretime devam etmektedir Okulumuzda 5sınıf öğretmeni ve 1 okul öncesi öğretmeni görev yapmaktadır
Değişen ve gelişen çağdaş Türk Milli Eğitiminin, uygarlık düzeyi doğrultusunda öğrenen ve öğreten cumhuriyet bireylerini hayata hazırlayabilmek vizyonumuzdur
Biz KHacımüminler İlköğretim Okulu olarak; bütün öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların milli ve manevi manevi değerlere bağlı, kendine, ailesine, ülkesine, tarihine ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerilerini en iyi şekilde kullanabilen, tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, topluma yararlı birer birey olmaları için varı

Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu Adana Yumurtalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kuzupınarı Hacımumınler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: KUZUPINARI HACIMUMINLER İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: KIZUPINARI KÖYÜ

Telefon Numarası: 3226737252

E-mail Adresi: 474001@mebk12tr

Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/01/16/474001/indexhtml

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com