|
|
Konu Araçları |
adıyaman, arıkonak, göv, ilköğretim, okulu, sincik |
Arıkonak Göv İlköğretim Okulu Sincik Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arıkonak Göv İlköğretim Okulu Sincik AdıyamanArıkonak Göv İlköğretim Okulu Hakkında - Arıkonak Göv İlköğretim Okulu Tanıtım - Arıkonak Göv İlköğretim Okulu Resimleri - Arıkonak Göv İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Arıkonak Göv İlköğretim Okulu Adıyaman Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Arıkonak Göv İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Arıkonak Göv İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Arıkonak Göv İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Arıkonak Göv İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / SİNCİK Adı: ARIKONAK GÖV İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Arikonak Köyü Yamaçli Mezrasi Sincik / Adiyaman E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|