|
|
Konu Araçları |
arsin, fahreddin, ilköğretim, okulu, sarı, trabzon, şehit |
Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu - Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu Resimleri Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Fahreddin Sarı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: ŞEHİT FAHREDDİN SARI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: IŞIKLI KÖYÜ ŞEHİT FAHRETTİN SARI İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4627137402 Kurumun Misyonu : Öğrencilerin yetenek ve becerileri doğrultusunda eğitim hizmeti sunmak,çağımızın gelişmesinden doğan ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazandırmak amacıyla uygun ortam oluşturmaktır Kurumun Vizyonu: Öğrencisi olabilmekten onur duyulan bitirildiğinde ise kendisi ile gurur duyulan okul olmaktır trabzonmebgovtr |
|