|
|
Konu Araçları |
akçakese, ilköğretim, kastamonu, köyü, okulu |
Akcakese Köyü 1. İlköğretim Okulu Kastamonu |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akcakese Köyü 1. İlköğretim Okulu KastamonuAkcakese Köyü 1 İlköğretim Okulu Tanıtım - Akcakese Köyü 1 İlköğretim Okulu Hakkında - Akcakese Köyü 1 İlköğretim Okulu İletişim - Kastamonu Ağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akcakese Köyü 1 İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akcakese Köyü 1 İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akcakese Köyü 1 İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Akcakese Köyü 1 İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / AĞLI Adı: AKCAKESE KÖYÜ 1 İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akçakese Köyü Telefon Numarası: 3667371117 Faks Numarası: 3667371009 E-mail Adresi: - Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|