|
|
Konu Araçları |
ayvalık, balıkesir, ilköğretim, komili, küçükköy, necmi, okulu |
Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu Ayvalık BalıkesirKüçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu Hakkında - Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu Tanıtım - Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu Resimleri - Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu İletişim Küçükköy Nkomili İlköğretim Okulu Balıkesir Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Küçükköy Nkomili İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Küçükköy Nkomili İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Küçükköy Nkomili İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Küçükköy Nkomili İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : TC Anayasasında ifade edilen çağdaş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkelerine gönülden bağlı ilköğretim programında amaçlanmış ; eğitim ilkelerini, çevre koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel ilkemizdir Okulumuz yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen bunun sorumluluğuyla çalışan, Ulu Önder Atatürk’ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu Tarihçesi KAYITLARIN İNCELENMESİNDEN EDİNİLEN BİLGİLERE GÖRE 1926 YILINDA BUGÜNKÜ KÜÇÜKKÖY HALK KÜTÜPHANESİ BİNASINDA ÜÇ SINIFLI KÜÇÜKKÖY İLKMEKTEBİ ADIYLAEĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAYAN OKULUMUZ , 1940-41 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN BEŞ SINIFLI KÜÇÜKKÖY İLKOKULU ADINI ALMIŞTIR 1987 YILINA KADAR BU İSİM ADIALTINDA OLAN OKULUMUZ İŞADAMI HALİS KOMİLİ’NİN BABASI NECMİ KOMİLİ ADINA YAPTIRDIĞI BİNADA NECMİ KOMİLİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK EĞİTİMİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR 27750 m2 LİK BAHÇE ALANI İÇİNDE 1320 m2 KAPALI ALAN MEVCUTTUR9 DERSLİK, 1 MÜDÜR ODASI, 1 MÜDÜR YARDIMCISI ODASI, 1 ÖĞRETMENLER ODASI, 1 BİLİŞİM TEKNOLOJİ SINIFI , 1 FEN LABARATUVAR ODASI NA SAHİPTİR Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / AYVALIK Adı: Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu Adresi: Belediye Karşisi Küçükköy Ayvalık Balıkesir Telefon Numarası: 266 322 00 51 Faks Numarası: 266 322 00 51 E-mail Adresi: - Web Adresi: Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu Küçükköy Necmi Komili İlköğretim Okulu Resimleri Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|