|
|
Konu Araçları |
aygün, cide, fahri, ilköğretim, ilyasbey, kastamonu, okulu |
İlyasbey Fahri Aygün İlköğretim Okulu Kastamonu Cide |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlyasbey Fahri Aygün İlköğretim Okulu Kastamonu Cideİlyasbey Fahri Aygün İlköğretim Okulu Tanıtımı - İlyasbey Fahri Aygün İlköğretim Okulu Hakkında - İlyasbey Fahri Aygün İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - İlyasbey Fahri Aygün İlköğretim Okulu Resimleri Kastamonu Cide İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İlyasbey Fahri Aygün İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İlyasbey Fahri Aygün İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İlyasbey Fahri Aygün İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, İlyasbey Fahri Aygün İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / CİDE Adı: İLYASBEY FAHRİ AYGÜN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İLYASBEY KÖYÜ Telefon Numarası: 3668867099 Faks Numarası: 3668867099 E-mail Adresi: - Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|