Orhan Gazi Anaokulu Gaziantep Şehitkamil |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gazi Anaokulu Gaziantep ŞehitkamilOrhan Gazi Anaokulu Hakkında - Orhan Gazi Anaokulu Tanıtım - Orhan Gazi Anaokulu Resimleri - Orhan Gazi Anaokulu İletişim Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Orhan Gazi Anaokulu Gaziantep Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Orhan Gazi Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Orhan Gazi Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Orhan Gazi Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Orhan Gazi Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL Adı: ORHAN GAZİ ANAOKULU Adresi: OSMAN GAZİ MAH 14 NOLU CAD 10 NOLU SOK ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP Telefon Numarası: 3423411819 Faks Numarası: 3423412901 E-mail Adresi: Web Adresi: Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr |
|