|
|
Konu Araçları |
ağrı, fatih, ilköğretim, mehmet, merkez, okulu, sultan |
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Merkez AğrıFatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Okulumuz 1986 yıllında normal eğitim-öğretime açılmıştır Daha önce küçük binasında eğitim veren okulumuz,1999 yılında şimdiki binasına taşınmıştır Okulumuzun kuruluşundan 2010 yılına kadar Maksut ALAN, Nevzat KABAK ve Ersin DOĞAN yürüttüğü müdürlük görevini o tarihten itibaren MFatih KARAOĞLAN yürütmektedir Okulumuz bünyesinde Bilgisayar laboratuarı, Fen ve Teknoloji laboratuvarı, Kütüphane ,çok amaçlı solon,Asınıfı ve kantin bulunmaktadır Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: FATİH SULTAN MEHMET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KAZİM KARABEKİR MAHALLESİ TARIM LOJMANLARI YANI ESENTEPE MEVKİİ Telefon Numarası: 4722153133 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://wwwfatihsultanmehmetmebk12 tr/ biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|