|
|
Konu Araçları |
hayrat, ilköğretim, mahalle, okulu, pınarca, trabzon, yukarı |
Pınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu Hayrat Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu Hayrat TrabzonPınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu Tanıtımı - Pınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Pınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu Resimleri Pınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu Trabzon Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Pınarca Yukarı Mahalle İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / HAYRAT Adı: PINARCA YUKARI MAHALLE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Pınarca Yukarı Mah Köyü Telefon Numarası: 4626912295 Kurumun Misyonu : Türk Milli Eğitim esaslarına, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatanını ve milletini seven bireyler yetiştirmek Kurumun Vizyonu: öğrencilerin bilgi becerilerini en üst seviyeye çıkarmak sosyal ve kültürel yönden gelişmesini sağlamak trabzonmebgovtr |
|