Pülümür Anaokulu Pülümür Tunceli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pülümür Anaokulu Pülümür TunceliPülümür Anaokulu Pülümür - Pülümür Anaokulu hakkında - Pülümür Anaokulu resimleri - Pülümür Anaokulu iletişim Pülümür Anaokulu Tunceli Pülümür İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pülümür Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pülümür Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pülümür Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Detayı : 2006-2007 eğitim – öğretim yılında hizmete açılmıştır Okul binası 5 sınıftan oluşmaktadır Girişte sol kısımda bir müdür odası, bir depo mutfak ve idareye ait bir tuvalet bulunmaktadır Ayrıca kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı tuvaletler bulunmaktadır Anaokulu binası İlçe Halk Eğitim Merkezi ile ortak kullanılmaktadır Pülümür Anaokulunda Minik Yıldızlar (4-5 yaş grubu) ve Papatyalar (6 yaş grubu) sınıfı olmak üzere iki sınıf eğitim – öğretime devam etmektedir Anaokulu tarafından 2 sınıf ve 1 oyun odası olmak üzere 3 sınıf kullanılmaktadır Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TUNCELİ / PÜLÜMÜR Adı: PÜLÜMÜR ANAOKULU Adresi: PÜLÜMÜR ANAOKULU Telefon Numarası: 4284412048 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://tuncelimebgovtr/okullar/puur_anokuluhtm Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg |
|