|
|
Konu Araçları |
alaettinoğlu, alanya, antalya, fatma, ilköğretim, okulu |
Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu Alanya AntalyaFatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: FATMA ALAETTİNOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FATMA ALAETTİNOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU SARAY MAH TALAT EFENDİ SOK 07400 Telefon Numarası: 2425136534 Faks Numarası: 2425116028 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi - Fatma Alaettinoğlu İlköğretim Okulu http://fatmaalaettinoglumebk12tr/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|