|
|
Konu Araçları |
ağrı, burçin, ilköğretim, merkez, okulu, uysal, öğretmen |
Öğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu Merkez AğrıÖğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Öğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Öğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Öğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Öğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Öğretmen Burçin Uysal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: ÖĞRETMEN BURÇİN UYSAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİERZURUM CADOKUL SOKAK NO:2 Telefon Numarası: 4722151663 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://ogretmenburcinuysalmebk12tr/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|