|
|
Konu Araçları |
alanya, antalya, aylahulusi, gümüşkavak, ilköğretim, okulu, tüzün |
Gümüşkavak Ayla-Hulusi Tüzün İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gümüşkavak Ayla-Hulusi Tüzün İlköğretim Okulu Alanya AntalyaGümüşkavak Ayla-hulusi Tüzün İlköğretim okulu Hakkında - Gümüşkavak Ayla-hulusi Tüzün İlköğretim okulu Tanıtım - Gümüşkavak Ayla-hulusi Tüzün İlköğretim okulu Resimleri - Gümüşkavak Ayla-hulusi Tüzün İlköğretim okulu İletişim Bilgileri Gümüşkavak Ayla-hulusi Tüzün İlköğretimokulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gümüşkavak Ayla-hulusi Tüzün İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gümüşkavak Ayla-hulusi Tüzün İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gümüşkavak Ayla-hulusi Tüzün İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gümüşkavak Ayla-hulusi Tüzün İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: GÜMÜŞKAVAK AYLA-HULUSİ TÜZÜN İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: Gümüşkavakköyü BS ilköğretim Okulu Alanya-Antalya Telefon Numarası: 2425411157 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|