Kireli İlköğretim Okulu Konya Hüyük |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kireli İlköğretim Okulu Konya HüyükKireli İlköğretim Okulu Hakkında - Kireli İlköğretim Okulu Tanıtım - Kireli İlköğretim Okulu Resimleri - Kireli İlköğretim Okulu İletişim Kireli İlköğretim Okulu Konya Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kireli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kireli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kireli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kireli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kireli İlköğretim Okulu Tanıtımı: Okulumuz 1931 yılında eğitim öğretime başlamıştır 1992 yılından itibaren İlköğretim olarak eğitime devam etmektedir Halen 320 öğrencisi ve 14 sınıfı ile eğitim öğretime devam etmektedir 1997 yılında okulumuz 18 derslikli yeni binasına taşınmıştır 2 idare odası, 1 memur odası, 1 öğretmenler odası, 1 BT sınıfı, 1 Fen laboratuarı, 1 kütüphaneden oluşmaktadır Kireli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HÜYÜK Adı: KİRELİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KIRELİ KASABASİ Telefon Numarası: 3325474011 Faks Numarası: E-mail Adresi: 257104@mebk12tr Web Adresi Kireli İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|