Pırahmet İlköğretim Okulu Kayseri Bünyan |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pırahmet İlköğretim Okulu Kayseri BünyanPırahmet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Pırahmet İlköğretim Okulu Hakkında - Pırahmet İlköğretim Okulu İletişim - Pırahmet İlköğretim Okulu Resimleri Kayseri Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pırahmet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pırahmet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pırahmet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Pırahmet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / BÜNYAN Adı: PIRAHMET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Pirahmet Mahallesi Koyunabdal Belediyesi Bünyan / Kayseri Telefon Numarası: 3527425635 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|