Pozcu Anaokulu Mersin Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pozcu Anaokulu Mersin MerkezPozcu Anaokulu Hakkında - Pozcu Anaokulu Tanıtım - Pozcu Anaokulu Resimleri - Pozcu Anaokulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pozcu Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pozcu Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pozcu Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Pozcu Anaokulu Tarihi: Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bağımsız olan okulumuz; 1998-1999 Öğretim yılında 36-72 ay çocuklarının eğitimi amacıyla açılmıştır Pozcu Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / MERKEZ Adı: POZCU ANAOKULU Adresi: GÜVENEVLER MAHGÜVEN SİTESİ YANI1 CAD Telefon Numarası: 3243274538 Faks Numarası: 3243287387 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|