|
|
Konu Araçları |
çeşme, ilköğretim, izmir, okulu, sami, sarı, süleyman |
Süleyman Sami Sarı İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Süleyman Sami Sarı İlköğretim Okulu Çeşme İzmirSüleyman Sami Sarı İlköğretim Okulu Hakkında - Süleyman Sami Sarı İlköğretim Okulu Tanıtım - Süleyman Sami Sarı İlköğretim Okulu Resimleri - Süleyman Sami Sarı İlköğretim Okulu İletişim Süleyman Sami Sarı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1995/1996 egitim-ögretim yilinda Süleyman Sami Sari Anadolu Lisesi olarak açilmistir2006/2007 egitim-ögretim yilinda deprem dayanikli hale getirilmistir2007/2008 egitim-ögretim yilinda Dalyan Ilk Ögretim Okulu yetersiz geldiginden dolayi binaya tasinmis ve ismi de Süleyman Sami Sari Ilk Ögretim Okulu olarak degistirilmistir Su anda okulumuz bünyesinde 9 derslik,8 sube,1 Anasinifi,1 Müdür Odasi,1 Müdür Yardimcisi odasi,1 Ögretmenler odasi,1 Rehberlik servisi ,1 Bilgi Teknoloji sinifi,1 kalorifer dairesi ve tuvaletler mevcuttur Süleyman Sami Sarı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Çeşme İzmir Okul Telefonu : 0 232 724 73 46 Okul Faks : 0 232 724 03 46 Okul Web Sitesi : http://okulwebmebgovtr/35/08/637114/indexhtml Okul E-Mail : 637114@mebk12tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Süleyman Sami Sarı İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|