|
|
Konu Araçları |
adana, ceyhan, ilköğretim, kemal, namık, okulu |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Ceyhan Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Namık Kemal İlköğretim Okulu Ceyhan AdanaNamık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Namık Kemal İlköğretim Okulu Adana Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Namık Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Namık Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / CEYHAN Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YUMURTALIK YOLU ÜZERİ Telefon Numarası: 3226135221 Faks Numarası: 3226135221 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|