|
|
Konu Araçları |
adıyaman, besni, hacıhalıl, ilköğretim, okulu |
Hacıhalıl İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacıhalıl İlköğretim Okulu Besni AdıyamanHacıhalıl İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıhalıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacıhalıl İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıhalıl İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Hacıhalıl İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacıhalıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacıhalıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacıhalıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hacıhalıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: HACIHALIL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hacihalil Köyü Besni / Adiyaman E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|