Beynam İlköğretim Okulu Bala Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beynam İlköğretim Okulu Bala AnkaraBeynam İlköğretim Okulu Hakkında - Beynam İlköğretim Okulu Tanıtım - Beynam İlköğretim Okulu Resimleri - Beynam İlköğretim Okulu İletişim VİZYON Çağın her türlü olanaklarından yararlanabilen, motivasyonu tam , morali yüksek , sevgi ve saygı dolu ulusal düzeyde örnek alınacak bir okul toplumu olmakAtatürkçü, cumhuriyetçi ve çağdaş bir ortamda gerçekleştirmektir MİSYON Öğrencilerimizi bilgi beceri ve sorun çözme gücü ile iyi insan iyi vatandaş bilincine sahip olarak, yaşamın getirdiği sorunlarla baş edebilecek sabırlı, sevgi ve hoşgörüye açık başarıyı hedefleyen üreten paylaşan kendine güvenen ulusal ve evrensel değerlere saygılı ve sevgi dolu bireyler olarak yetiştirmektir BAŞARILARIMIZ 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında 2 si Anadolu Öğretmen Lisesi olmak üzere toplam 7 öğrencimiz Anadolu Lisesine girmiştir2007-2008 Eğitim Öğretim yılında 1 öğrencimiz Hemşirelik,8 Öğrencimiz Anadolu Lisesini kazanmıştırSBS Sınavında 1 öğrencimiz 475 puan almıştır OKUL KODU 701564 BEYNAM EMİNE ERİŞEN İLKÖĞRETİM OKULU OKUL MÜDÜRÜ BAHRİ AYGAR TELEFON (0312) 8725052-8725182 FAKS 8725052 E-POSTA 701564@mebgovtr ADRES Beynam Köyü ANKARA- BALÂ OKUL SİTESİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ kaynak:okulun sitesi |
|