Sarıkaya İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarıkaya İlköğretim Okulu Besni AdıyamanSarıkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıkaya İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Sarıkaya İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sarıkaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sarıkaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sarıkaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sarıkaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: SARIKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SARIKAYA KÖYÜ Telefon Numarası: 4163242006 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|