Metallica - Ride The Lightning- Çeviri |
07-03-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Metallica - Ride The Lightning- ÇeviriMetallica - Ride The Lightning Suçlu bulundum Ama lanet olsun, dogru değil bu Beni kontrol eden başka biri var Havada ölüm Elektrikli sandalyeye bağlandım Bu benim başıma geliyor olmaz Kim tanrı kıldı ki seni "Yaşamını senden alacağım!!" diyebiliyorsun Gözlerimin önünde parıltı Şimdi ölme zamanı Beynimin içinde yanan Alevi hissedebiliyorum İşareti bekle Ölüm işaretini Sonun başlangıcı bu Ter, dondurucu soğuk Ölümün segilenişini izlerken Bilinç benim tek dostum Parmaklarım korkuyla kavrıyor Ne işim var beim burada? Gözlerimin önünde parıltı Şimdi ölme zamanı Beynimin içinde yanan Alevi hissedebiliyorum Birileri bana yardım etsin Ah tanrım n'olur yardım et bana Her şeyimi almaya çalışıyorlar Ölmek istemiyorum Zaman yavaş ilerliyor Dakikalar saatler gibi geliyor Son perdenin çağrısını görüyorum Bunun ne kadarı doğru? Bir an önce bitirn bari Eğer bu doğruysa, öyle olsun Korkunç çığlıkla uyanıyorum Bu korkutucu düşten kurtuluyorum Gözlerimin önünde parıltı Şimdi ölme zamanı Beynimin içinde yanan Alevi hissedebiliyorum