|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, koru, meram, mümtaz, okulu |
Mümtaz Koru İlköğretim Okulu Bilgileri Meram Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mümtaz Koru İlköğretim Okulu Bilgileri Meram KonyaMümtaz Koru İlköğretim Okulu Hakkında - Mümtaz Koru İlköğretim Okulu Tanıtım - Mümtaz Koru İlköğretim Okulu Resimleri - Mümtaz Koru İlköğretim Okulu İletişim Mümtaz Koru İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mümtaz Koru İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mümtaz Koru İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mümtaz Koru İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mümtaz Koru İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Mümtaz Koru İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: MÜMTAZ KORU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAHÇELİEVLER MAHALLESİ KEMHA SOKAK NO:2 MERAM Telefon Numarası: 3323511222 Faks Numarası: 3323505319 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|