|
|
Konu Araçları |
ardanuç, artvin, aşağıırmaklar, bölgeokulu, ilköğretim, yatılı |
Aşağıırmaklar Yatılı İlköğretim Bölgeokulu Ardanuç Artvin |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşağıırmaklar Yatılı İlköğretim Bölgeokulu Ardanuç ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Aşağıırmaklar Yatılı İlköğretim Bölgeokulu Tanıtımı - Aşağıırmaklar Yatılı İlköğretim Bölgeokulu Hakkında - Artvin Ardanuç'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Aşağıırmaklar Yatılı İlköğretim Bölgeokulu Resimleri Kurum Adı : Aşağı Irmaklar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Kurum Kodu : 965636 Kurum Türü : Pansiyonlu İlköğretim Okulu İlçe : ARDANUÇ İl Merkezine Uzaklığı : 76 İlçe Merkezine Uzaklığı : 35 Ulaşım Yolu : Yönetici Sayısı : 2 Öğretmen Sayısı : 13 Öğrenci Sayısı : 60 Diğer Personel Sayısı : 4 Şube Sayısı : 8 Lojman Durumu : Var Kiralık Ev Durumu : Yok Telefon : 466 6214157 Faks : 466 6214005 E-Posta : artvinardanucasagiirmaklaryibo @hotmailcom Web : Adres : AIrmaklar Köyü Ardanuç/ARTVİN Aşağıırmaklar Yatılı İlköğretim Bölgeokulu Artvin Ardanuç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağıırmaklar Yatılı İlköğretim Bölgeokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağıırmaklar Yatılı İlköğretim Bölgeokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağıırmaklar Yatılı İlköğretim Bölgeokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aşağıırmaklar Yatılı İlköğretim Bölgeokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / ARDANUÇ Adı: AŞAĞIIRMAKLAR YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGEOKULU Adresi: Aşağırmaklar Köyü Ardanuç-Artvin Telefon Numarası: 4666214157 Faks Numarası: 4666214005 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Aşağı Irmaklar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|