|
|
Konu Araçları |
bilgileri, danişmentler, demirci, ilköğretim, manisa, okulu |
Danişmentler İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Danişmentler İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci ManisaDanişmentler İlköğretim Okulu Hakkında - Danişmentler İlköğretim Okulu Tanıtım - Danişmentler İlköğretim Okulu Resimleri - Danişmentler İlköğretim Okulu İletişim Danişmentler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1960 yılında kurulmuştur Sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçildiği yıl okulumuz kapanmış ve öğrencisi Minnetler İlköğretim Okulu’ na taşınmıştır 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında 1 , 2 ve 3 sınıflara hizmet vermek üzere yeniden açılmıştırDiğer sınıf öğrencileri Minnetler ilköğretim Okulu’ na taşınmaktadır Okulumuzda 8 yıllık bir aradan sonra tek öğretmenli olarak eğitim öğretim sürdürülmektedir Okulumuzun Demirci ilçe merkezine uzaklığı 45 km’ dir Okulumuzda bir sınıf , bir müdür odası ve okul bahçe sınırları içerisinde bir lojman bulunmaktadır Okulumuz, kapalı olduğu yıllar içerisinde oldukça yıpranmıştırEğitim öğretime başlanıldığı 2 yıl içerisinde eksikliklerin çoğu giderilmiştirYeni çalışmalar doğrultusunda inşaat işlerimiz devam etmektedirOkul-Aile Birliği üyelerimiz tarafından yapılan bu çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması temennimizGöstermiş oldukları bu ilgiden dolayı başta Okul-Aile Birliği üyelerimiz olmak üzere tüm köy halkına teşekkürlerimi sunarım Danişmentler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci Okulun Telefonu: 236 491 11 40 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Danişmentler Köyü Okulun Web Adresi: http://danismentlerioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Danişmentler İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|