|
|
Konu Araçları |
aksoy, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, muammer, okulu |
Muammer Aksoy İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muammer Aksoy İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliMuammer Aksoy İlköğretim Okulu Hakkında - Muammer Aksoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Muammer Aksoy İlköğretim Okulu Resimleri - Muammer Aksoy İlköğretim Okulu İletişim Muammer Aksoy İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Muammer Aksoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Muammer Aksoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Muammer Aksoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Muammer Aksoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Muammer Aksoy İlköğretim Okulu Tarihçesi: 2001-2002 Eğitim-Öğretim yılında İzmit Cedit Mahallesi ilköğretim okulu olarak açılmış,02/10/2001 tarihinde Muammer Aksoy İlköğretim okulu olarak ismi değiştirilmiştir Adını hukukçu ve siyaset adamı Muammer Aksoy'dan almıştır Üç tepeler mevkiinde bulunan okulların yıkılması sonucunda yapılmış olup taşımalı eğitim yapılmaktadır Öğretim şekli normal eğitimdir Muammer Aksoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: MUAMMER AKSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Topçular Mahallesi Ademoğlu Sokak Telefon Numarası: 2623233078 Faks Numarası: 2623233078 E-mail Adresi: Web Adresi: - Muammer Aksoy İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|