|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, marmaris, muğla, okulu, söğüt, tugay, vacide |
Söğüt Vacide Tugay İlköğretim Okulu Marmaris Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Söğüt Vacide Tugay İlköğretim Okulu Marmaris MuğlaSöğüt Vacide Tugay İlköğretim Okulu Hakkında - Söğüt Vacide Tugay İlköğretim Okulu Tanıtım - Söğüt Vacide Tugay İlköğretim Okulu Resimleri - Söğüt Vacide Tugay İlköğretim Okulu İletişim Söğüt Vacide Tugay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sogut Vacide Tugay İlköğretim Okulu Muğla Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sogut Vacide Tugay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sogut Vacide Tugay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sogut Vacide Tugay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sogut Vacide Tugay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Söğüt Vacide Tugay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris Okulun Telefonu: 252 496 50 08 Okulun Faksı: 252 496 50 36 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: MUĞLA-MARMARİS (Sogut Vacide Tugay İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Söğüt Vacide Tugay İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|